Despre noi

Bună ziua dragi parinți și copii!

Începem un nou an cu speranță și dorința de a progresa. Proiectul Zona Copiilor, lansat în luna decembrie anului 2012, îsi continuă dezvoltarea, iar una dintre uneltele folosite va fi această pagină de blog. În cele ce urmeaza vă vom prezenta pe scurt ce dorim să realizăm și ce beneficii putem obține prin implicarea cât mai multor persoane.

Deși la prima vedere poate părea un simplu magazin online, Zona Copiilor își propune sa fie mult mai mult decat atât.

Unul dintre pilonii acestui proiect a fost ideea de a construi o comunitate în jurul copiilor, a celor pe care îi adorăm, a celor care își vor pune decisiv amprenta asupra viitorului nostru și al țarii în care trăim.

Astfel, o  zonă pe care dorim să o explorăm este aceea de informare a părinților cu privire la lucrurile care pot fi benefice copiilor și familiilor lor. Aici vom ataca subiecte precum evenimente, activități educative și sociale, spirit civic, sănătate, sport, timp liber. Dezvoltarea copiilor nostri nu trebuie neglijată cu nici un pret, iar acest proces incepe de la cele mai fragede vârste. În Zona Servicii veți găsi oferte special negociate, adresate copiilor. Vă așteptam să contribuiți cu sugestii și informații la dezvoltarea acestei zone.

Comunitate copii

O altă direcție pe care o vom urma este de a vă oferi oportunitatea de a cunoaște, discuta, pune la cale proiecte cu oameni deosebiți. Și pentru că îi considerăm deosebiți, vă vom ajuta să-i cunoașteți mai bine, să intrați în contact cu ei, să le împărtășiti ideile sau să le întindeți o mână de ajutor.

De ce vorbesc de ajutor? Cred că oricare dintre noi a avut sau va avea macar o dată în viață nevoie de ajutor. Pentru că pe unii dintre ei, deși au idei bune, deși depun efort zi de zi pentru a ajunge la un rezultat mulțumitor, uneori viața, comunitatea  sau alte condiții, nu i-au ajutat să ajunga acolo unde iși doresc sau să realizeze multe din vise.

Sursa foto: www.pdcrs.com

Nu discutăm aici de ceva pentru ei personal, vorbim de puterea și voința de a ajuta la randul lor copii, care nu-și pot crea un viitor singuri, copii care au nevoie de fiecare cuvant de încurajare, de fiecare zambet și uneori de resurse financiare.

Vom promova aceste informații prin intermediul blogului și al retelelor sociale și vă invităm să participați activ la dezvoltarea acestei comunitati cu păreri, comentarii, articole, sugestii. Împreuna putem realiza lucruri care sunt imposibil de realizat individual. Deviza noastra este: ‘’Creștem împreuna’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*